Moldova

Articole

Laptele matern din prima zi
Laptele matern din prima zi
În familia dumneavoastră a apărut un copil – un eveniment grandios! Sînteţi gata cea mai mare parte din timp să o acordaţi îngrijirii copilului. S-ar părea că ar trebui să fie mai puțin cu o grijă - natura îi acordă sugarului hrană pentru primul an de viaţă. Sursa acestei alimentări este mama, cea mai apropiată persoană pentru copil. Din păcate, de multe ori, anume alăptarea si aduce cele mai mari griji. Acest lucru nu este surprinzător. Viața în ritm rapid a oraşelor mari, ecologia rea și stresul - provoacă dereglări a procesului de producere a laptelui Cum să normalizăm alăptarea, în cazul în care au apărut probleme? Și din care motiv este nevoie să alăptăm copilul cu lapte matern?
detalii
Care este utilitatea lăptișorului de matcă
Care este utilitatea lăptișorului de matcă
Atunci când lipseşte laptele matern, sau aceasta nu este de ajuns, tînăra mamă intră în panică de multe ori, pentru că, de fapt, laptele ei este sursa cea mai completă de substanțe nutritive necesare pentru creșterea și dezvoltarea nou-născutului. Hypogalactia - denumirea științifică a tulburării, ce se manifestă prin lipsa de lapte matern - o problemă destul de răspîndită, dar care poate fi soluţionată.
detalii
Hypogalactia, sau lipsa de lapte: există o cale de ieșire?
Hypogalactia, sau lipsa de lapte: există o cale de ieșire?
Atît de mult aţi aşteptat nașterea copilului, dar bucuria primelor zile ale maternității au fost umbrite de o problemă - lipsa laptelui matern. Ce să faceţi? Hypogalactia (din latină Hypo - "micşorare" și laktos - "lapte") -  conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, aproape o treime din mame de pe planetă se confruntă cu aşa situaţie. Cu toate acestea, doar 1% dintre femei nu-şi pot alăpta copilaşul. În alte cazuri, această problemă poate fi rezolvată.
detalii
Cum să restabilim rapid organismul unei femei însărcinate sau care alăptează după boală?
Cum să restabilim rapid organismul unei femei însărcinate sau care alăptează după boală?
Maternitate - este cel mai mare miracol şi fericire pentru fiecare femeie. Sarcina şi nasterea, o îngrijire blândă a copilului, alăptarea - toate aceste ordonanţe fac o femeie - FEMEIE, oferindu-i bucuria de a fi MAMĂ.

Din păcate, organismul de multe ori slăbeşte  în timpul sarcinii şi după naştere.

Este posibil să porotejăm de boli şi să restabilim rapid organismul într-un mod natural? Să găsim răspunsul împreună!
detalii
Reguli de bază ale alăptării
Reguli de bază ale alăptării
Alaptarea – este un proces responsabil, necesar şi plăcut atât pentru mamă cît şi pentru copil. Pentru procesul de lactaţie ar trebui să ne  pregătim din timpul sarcinii. Cheia succesului pentru alăptare  este un stil de viaţă sănătos, o dietă adecvată şi o atitudine pozitivă a femeii. Regulile de bază şi secretele de alăptare, vor fi expuse in acest articol.
detalii

1 2 3
CITIŢI CU ATENŢIE PROSPECTUL ÎNAINTE DE UTILIZARE.
ÎN CAZ DE REACŢII ADVERSE CONSULTAŢI UN SPECIALIST.