Moldova
"Sindromul postnatal" - cât de repede ne întoarcem la viaţa obişnuită "Sindromul postnatal" - cât de repede ne întoarcem la viaţa obişnuită
Pregătirea pentru naştere şi aşteptarea plină de bucurie

Cele nouă luni de sarcină  aşteptăm cu nerăbdare să vedem copilul. Ne imaginăm cum va fi; ne bucurăm cînd primim prima fotografie a copilului de la ultrasonografie, respectăm indicaţiile medicilor, încercăm să nu ne facem griji  şi petrecem cît mai mult timp în aer liber.
detalii
Argumente pro şi contra alăptării. Argumente pro şi contra alăptării.
Concepţia, sarcina, nașterea, alăptarea - sînt cele mai  perfecte și unice minuni ale naturii. Femeia "înfloreşte" cînd trece prin aceste procese .
De multe ori, alăptarea ridică multe întrebări la mamele tinere. Vom încerca să înțelegem acest lucru împreună!
detalii
Dieta mamei care alăptează: Ce e permis şi ce nu e permis? Dieta mamei care alăptează: Ce e permis şi ce nu e permis?
Alăptarea cu sîn este cel mai util şi indispensabil moment pentru buna dezvoltare și creștere a copilului. Mama care alapteaza trebuie să respecte norme speciale de-a lungul perioadei de alăptare.
detalii

Cum să restabilim rapid organismul unei femei însărcinate sau care alăptează după boală?

Maternitate - este cel mai mare miracol şi fericire pentru fiecare femeie. Sarcina şi nasterea, o îngrijire blândă a copilului, alăptarea - toate aceste ordonanţe fac o femeie - FEMEIE, oferindu-i bucuria de a fi MAMĂ.

Din păcate, organismul de multe ori slăbeşte  în timpul sarcinii şi după naştere.

Este posibil să porotejăm de boli şi să restabilim rapid organismul într-un mod natural? Să găsim răspunsul împreună!

Trecerea între anotimpuri : nota, risc ridicat de îmbolnăvire!

Odată cu debutul de primăvară mulţi sînt dornici să petreacă mai mult timp afară, şi aceasta este o dorinţă foarte corectă şi utilă! Dar nu uitaţi că primăvara – este timpul vînturilor reci şi activitaţii sporite a viruşilor.

 

Chiar şi o uşoară hipotermie combinată cu un declin general în imunitate la femei după sarcină şi naştere poate duce rapid la îmbolnăvire. Frisoane, dureri articulare, dureri în gât şi nas înfundat – pot afecta în mod semnificativ viaţa oricui - mai ales a mamelor însărcinate sau care alăptează!

 

Recuperarea organismului dupa boală trece lent, slăbiciunea şi starea de rău pot deranja tînăra mamă pentru o perioadă lungă de timp.

Ce va ajuta mama care alăptează să revenă rapid la o viață normală?

Să prescrie medicamente pentru tratarea răcelii, la femeile gravide şi care alăptează poate numai un expert ale cărui recomandări ar trebui să fie respectate cu stricteţe, pentru că autotratamentul este inacceptabil. Va ajuta la accelerarea recuperării stării bune, somnul odihnitor, nutriţia adecvată, plimbarile în aer liber.

 

În afară de aceste reguli de bază va îmbunătăţi în mod semnificativ sistemul imunitar şi va facilita consolidarea stării de sănătate "Apilac", produs pe bază de laptisor de matcă.

 

Denumirea produsului provine de la cuvintele latine "Apis" - albină şi "Lak" - lapte. Laptele de matcă este cunoscut de mult timp şi remarcat prin compoziţia sa unică, capabilă rapid şi eficient să întărească organismul, de aceea se numeşte "darul Regal al naturii!"

 

Proteine ​​valoroase, aminoacizi, grăsimi, care au proprietăţi antibacteriene, vitamine şi substanţe active – enzime, pe care le conţine laptişorul de matcă, fac "Apilac"-ul o armă cu adevărat necesar pentru recuperare după o răceală!

 

Laptişorul de matcă poate fi folosit atât la femeile gravide cît şi de mamele care alăptează, dar, în orice caz, este binevenită consultaţia unui specisalist înainte de utilizare. "Apilac" va ajuta la recuperarea organismului după o răceală, îi va da un tonus mai înalt, şi de asemenea, va întări sistemul imunitar ce îi va permite mamei să se întoarcă la activităţile sale de zi cu zi.

 

Laptişorul de matcă va îmbogăţi organismul cu vitaminele C, B1, B2, B5, B6, B8, B12, H, inozitol, acid folic, precum şi alte substanţe si microelemente necesare în timpul sarcinii şi alăptării. "Apilac" - este un stimulent natural pentru imunitatea noastră, în plus, îmbunătăţeşte metabolismul celular, ceea ce duce la îmbunătăţirea metabolismului întregului organism şi accelerează vindecarea.

Astfel, pentru a întări sistemului imunitar, a îmbunătăţi tonusul şi starea de spirit, este nevoie de plimbări în aer liber, respectarea regimului zilei şi emoţii pozitive!

CITIŢI CU ATENŢIE PROSPECTUL ÎNAINTE DE UTILIZARE.
ÎN CAZ DE REACŢII ADVERSE CONSULTAŢI UN SPECIALIST.